Platou De Somon Planked
Platanul de somon Planked este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 16. O porție conține 239 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pâine de secară cocktail, smântână, file de somon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon la grătar, Somon Cu Scândură De Cedru, și Somon Cu Scânduri De Cedru.
Instrucțiuni
Înmuiați scândura de cedru în apă 1 până la 2 ore.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect la căldură, conform instrucțiunilor producătorului.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe scândură. Într-un castron mic, amestecați maioneza, muștarul și coaja de lămâie.
Periați generos peste somon.
Așezați scândura cu somon pe grătar pentru gătit indirect. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 25-30 de minute sau pana cand somonul se fulgi usor cu furculita.
Scoateți somonul din scândură în platou, folosind o spatulă mare sau lăsați somonul pe scândură și așezați-l pe scândură sau platou mare de lemn.
În castron mic, amestecați smântână și buruieni de mărar.
Așezați acompaniamentele rămase, cu excepția pâinii, în boluri mici individuale.
Așezați amestecul de smântână și acompaniamentele rămase în jurul somonului.
Serviți somonul și acompaniamentele cu pâine.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.