Platou de portocale cu nuci
Nutty Orange platou ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 346 calorii. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Aceasta reteta de la BBC Good Food necesită buton de unt, nuci de fistic, CR fra FRA și portocale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Biscotti Cu Nuci Portocalii, Bulgări De Zăpadă Portocalii Cu Nuci, și Salată De Pui Cu Portocale Cu Nuci.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie mare.
Adăugați nucile de fistic și gătiți câteva minute până se prăjesc, întorcând și agitând frecvent tigaia pentru a preveni arderea lor.
Se presară peste zahăr și se amestecă până când zahărul s-a dizolvat complet. Porniți pe o farfurie și lăsați să se răcească (aproximativ 5 minute), apoi tocați aproximativ.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fundul fiecărei portocale, apoi tăiați cu grijă pielea și miezul, urmând curba fructului.
Se taie în felii. Aranjați pe o farfurie cu orice sucuri.
Se servește cu nucile împrăștiate și iaurtul sau crme frache pentru a se dollop deasupra.