Platou de ananas-Mango cu ghimbir
Ananas-Mango platou cu ghimbir este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Un amestec de ghimbir cristalizat, ananas, mango coapte ferm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare sunt Platou de fructe proaspete cu sos de ghimbir-Mango, Platou de fructe proaspete cu sos de ghimbir-mango, și Ananas, miere și Mango cu ghimbir și ierburi proaspete.
Instrucțiuni
Tăiați ananasul transversal în inele groase de 1/2 inch; aranjați pe un platou.
Cojiți Mango. Feliați fructele de pe gropi și tăiați-le în bucăți de 1/2 inci; aruncați gropile. Aranjați Mango peste și în jurul ananasului.
Tăiați lămâile în pene și așezați-le pe platou.
Presărați ghimbirul uniform peste fructe. Strângeți sucul de lămâie din pene peste fructe după gust.