Platou Botana Mexican

Platou Botana Mexican
Reteta Mexican Botana platou este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest curs principal are 796 calorii, 41G de proteine, și 54g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 3,89 USD pe porție. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, praf de usturoi, friptură de fustă de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Platou Fiesta Mexican, Platou De Salată Mexicană, și Platou Antipasto.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Frecați carnea de vită și puiul cu condimente fajita și 2 lingurițe praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Pui întregPui întreg
Carne De VităCarne De Vită
3
Tăiați carnea de vită și puiul în fâșii de 1 inch și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Carne De VităCarne De Vită
4
Într-o cratiță, fasole caldă răcită la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PrăjităFasole Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Amestecați sare, piper de lămâie și 1/2 linguriță praf de usturoi în piure de avocado. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper De LămâiePiper De Lămâie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
SareSare
6
Încălziți uleiul de porumb într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PorumbUlei De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Tăiați tortilele în jumătate, apoi tăiați din nou în jumătate pentru a face 4 bucăți triunghiulare pe tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
8
Așezați în tigaie cât mai multe bucăți de tortilla care se vor potrivi fără a se suprapune și prăjiți până când sunt crocante; repetați acest proces până când toate bucățile de tortilla au fost prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Îndepărtați tortilele crocante pe prosoapele de hârtie. Aruncați uleiul și ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
10
Întoarceți tigaia la foc mediu și amestecați carnea de vită, puiul, ardeiul gras și ceapa. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 7 minute; apoi amestecați cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Așezați bucățile de tortilla de-a lungul fundului unui vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Întindeți fasolea prăjită uniform peste bucățile de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PrăjităFasole Prăjită
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Presărați brânză peste fasole, apoi întindeți amestecul de carne uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
FasoleFasole
CarneCarne
14
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza și fasolea sunt bulbucate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Scoateți din cuptor, și picătură smântână și guacamole de linguri în diferite locuri în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
GuacamolGuacamol
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Presărați roșii și jalapenos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
TomateTomate

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Puteți încerca vinurile Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista