Placă Antipasto Cu Fructe De Piatră La Grătar
Placa Antipasto cu fructe de piatră la grătar este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 122 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă din rețetele mele necesită sos fierbinte, extract de vanillan, suc de lămâie și piersici. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Crumble Simplu De Fructe De Piatră La Grătar, Fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică, și Placă Antipasto.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 8 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Pentru a pregăti fructele, așezați fructele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 3 minute pe fiecare parte.
Stropiți fructele cu pansament.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.