Placintă cu șuncă și Jack Pudgy

Placintă cu șuncă și Jack Pudgy
Reteta Ham & Jack Pudgy Pie se poate face in aproximativ 10 minute. Această rețetă servește 1 și costă 2,61 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 516 calorii. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de pâine cu aluat, salsa, brânză pepper jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mulți oameni au făcut această rețetă și 289 ar spune că a fost perfect. Cu un scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ S'more Pudgy Pie, Cherry-Chocolate Pudgy Pie și Jack Panini cu șuncă și piper.

Instrucțiuni

1
Pune o felie de pâine într-un fier de calcat pentru sandviciuri uns. Acoperiți cu șuncă, ciuperci, brânză și salsa. Acoperiți cu felia de pâine rămasă. Închideți fierul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Conserve De Ciuperci Feliate2 Linguri Conserve De Ciuperci Feliate
3 Linguri De Brânză Jack Cu Piper Mărunțit3 Linguri De Brânză Jack Cu Piper Mărunțit
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
2
Gătiți peste un foc de tabără încins timp de 1 până la 1-1/2 minute sau până când devine maro auriu, întorcându-se din când în când.

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate28
Revista