Piure De Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin
Rosemary-cartofi prajiti piure este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 252 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți parmezan, piper, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piure de cartofi cu usturoi prăjit și rozmarin, Piure de fenicul prăjit și rozmarin, și Piure de usturoi prăjit cu piele și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 5 ingrediente într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit; aruncați bine pentru a acoperi.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până se înmoaie.
Combinați apa și ingredientele rămase într-un castron mare; adăugați amestec de cartofi. Mash cu un masher de cartofi la consistența dorită.