Placinta Mascarpone Cu Dovleac-Portocaliu
Pumpkin-Orange Mascarpone Pie necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 612 calorii, 8g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, coajă de lămâie, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 30%. Rețete similare sunt Placinta Mascarpone Cu Dovleac-Portocaliu, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-un 10-in. pie pan, Se amestecă împreună gingersnap firimituri cu unt topit și apăsați într-o crustă.
Coaceți până la set, aproximativ 6 minute. Pune deoparte.
Bateți crema de brânză, mascarpone și 2/3 cană de zahăr într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați ouă pe rând, bătând timp de 30 de secunde după fiecare ou.
Adăugați dovleac, 1 linguriță. lichior de portocale, citrice, scorțișoară, ghimbir, nucșoară și sare.
Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă umplutura în crustă și se coace până când marginile sunt ferme, dar centrul încă se mișcă puțin, 45 până la 50 de minute (coaceți orice umplutură suplimentară în ramekins). Se răcește la temperatura camerei, apoi se răcește cel puțin 6 ore și până peste noapte.
Când este gata de servit, bateți smântâna, crme frache și restul de 2 linguri. zahăr și 1 linguriță. lichior de portocale într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Serviți plăcinta cu frișcă portocalie.