Placinta de dovleac cu zahar de la Bakeshop
Placinta de dovleac de zahăr Bakeshop este un vegetarian rețetă cu 18 porții. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 314 calorii. Dacă aveți cuișoare măcinate, sirop de porumb, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten, Fără Zahăr Rafinat + Vegan), Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Ciocolată Dublă Bakeshop Briose.
Instrucțiuni
Tăiați dovleacul în jumătate transversal și așezați partea tăiată în jos într - o tigaie de 10 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când este foarte moale când este apăsat, aproximativ 1 oră.
Când este suficient de rece pentru a atinge, scoateți și aruncați semințele de dovleac. Scoateți carnea de dovleac din coajă și aruncați coaja. Carne pură pură într-un blender; aveți nevoie de 2 căni. Sigilați orice extra pur în pungi de congelator din plastic și congelați până la 6 luni.
Într-un castron, bateți pentru a amesteca cele 2 căni dovleac pur, ouă, zahăr, scorțișoară, sare, ghimbir și cuișoare. Se amestecă siropul de porumb și smântâna.
Puneți crustele de plăcintă în tigăi pe o foaie de copt căptușită cu folie. Setați foaia de copt pe raftul inferior al unui cuptor de 350.
Se toarnă jumătate din amestecul de dovleac în fiecare crustă.
Coaceți până când centrele de plăcintă abia jiggle când se agită ușor, 50 până la 55 de minute. Dacă jantele de crustă încep să se întunece prea mult, drapați zonele afectate cu folie.
Plăcinte răcoroase pe rafturi.
Serviți cald sau rece. Dacă faceți înainte, acoperiți și răciți până la 1 zi.