Placinta De Ciocolata De Mătase Franceză

Placinta De Ciocolata De Mătase Franceză
Placinta de ciocolata de mătase Franceză ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă de la Toțiretetele au 165 de fani. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de frișcă, crustă de plăcintă, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), Placinta de matase franceza cu ciocolata (matase franceza Copycat Bakers Square), și Placinta De Ciocolata De Mătase Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 450 de grade F. Faceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor pe cutie pentru o crustă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Coajă la cuptor folosind 9-inch tigaie plăcintă de sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără ZahărAmbalaj Jell-O Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
3
Coaceți 9 până la 11 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
În cratiță de 1 litru, topiți ciocolata la foc mic; rece. Într-un castron mic cu mixer electric, bateți untul la viteză medie până la pufos. Bateți treptat zahărul până când este ușor și pufos. Bateți în ciocolată răcită și vanilie până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând la viteză mare la 2 minute după fiecare adăugare; bateți până când amestecul este neted și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
6
Se toarnă în coajă coaptă răcită. La frigider cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
7
Garnisiți cu frișcă și bucle de ciocolată. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Lamaie GumaLamaie Guma

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Scopul nostru în fiecare an este de a face un vin natural, fermecător, complex, bine echilibrat, cu personalitatea sa, cel mai bun reprezentant al vintage-ului pe care îl putem face cu terroirul nostru.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista