Placinta cu mure a lui Marilyn Batali
Marilyn Batali ' s Blackberry Pie este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 494 calorii. Un amestec de zahăr, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Varza ușoară "Neumplută" a lui Marilyn Greenberg, și Puiul de anghinare al prietenului lui Carole, Marilyn pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul și sarea.
Adăugați scurtarea și, folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiați-l în făină până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați apa cu gheață și amestecați cu o furculiță până când aluatul este umezit. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și adunați-l într-o bilă. Frământați aluatul de 2 sau 3 ori, doar până se adună. Împărțiți în jumătate; aplatizați fiecare piesă într-un disc. Înfășurați fiecare disc în plastic și refrigerați până la răcire, cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 37
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de 10 minute. Lucrând pe o suprafață ușor făinată, întindeți un disc de aluat într-o rundă de 12 inci.
Transferați pe o farfurie de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Întindeți aluatul rămas la o rundă de 11 inci.
Între timp, într-un castron, amestecați murele cu zahărul, făina și sucul de lămâie, zdrobind ușor câteva fructe de pădure; răzuiește în crusta de plăcintă pregătită și presară deasupra cuburile de unt.
Ungeți patiseria deasupra cu apă și așezați cu grijă crusta superioară peste umplutura de fructe de pădure. Apăsați marginile aluatului împreună și tăiați surplombul la 1 inch. Îndoiți marginea sub ea însăși și sertizați decorativ.
Tăiați 4 fante în crusta superioară.
Coaceți plăcinta în centrul cuptorului timp de 1 oră și 15 minute, până când crusta de jos este aurie și fructele clocotesc. Dacă este necesar, acoperiți marginea cu folie pentru ultimele minute de coacere.
Lăsați plăcinta să se răcească cel puțin 4 ore înainte de servire.