Placinta cu morcovi Cremosi a lui Joy
Plăcinta cremoasă cu morcovi a lui Joy este o vegetarian rețetă cu 9 porții. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 299 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de morcovi, ouă, produse de patiserie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă De Morcov Cremă, Caserola Cremoasă De Morcovi, și Caserola Cremoasă De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 1 litru de apă. Curățați morcovii, tăiați-i în felii de 1/2 inch și adăugați-i în apă. Acoperiți și reveniți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când morcovii sunt fragede când sunt străpunși, 10 până la 12 minute.
Între timp, încadrați ușor patiseria într-o tigaie de plăcintă adâncă de 1 1/2 inch, de 9 inci. Îndoiți sub orice exces de patiserie la margine și marginea flautului decorativ. Înțepați patiseria cu o furculiță de mai multe ori.
Coaceți pe raftul inferior al unui cuptor de 350 până când patiseria este aurie, 13 până la 15 minute.
Puneți morcovii fierți și măsurați 1 1/2 căni. Rezervați orice morcovi suplimentari pentru o altă utilizare.
Într-un blender, combinați cele 1 1/2 căni de morcovi, lapte, miere, ouă, scorțișoară, ghimbir, sare și cuișoare; se învârte până se omogenizează.
Puneți tigaia pe o foaie de copt căptușită cu folie pe raftul inferior al cuptorului. Se toarnă cu grijă amestecul de morcovi în patiserie.
Coaceți până când umplerea abia se mișcă în centru când plăcinta este agitată ușor, 50 până la 55 de minute. Dacă marginea crustei începe să devină prea întunecată, drapați zonele afectate cu folie.
Plăcintă rece pe raft cel puțin 1 oră.
Se servește cald sau rece. Dacă faceți până la 1 zi înainte, acoperiți și răciți.