Placinta Cu Bezea Cu Lamaie Indesata
Placinta cu bezea cu lamaie indesata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 284 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cremă de tartru, disc, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Placinta Cu Bezea Cu Lamaie Indesata, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Meyer plăcintă cu bezea de lămâie cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir.
Instrucțiuni
Lămâi sferturi pe lungime. Feliați lămâile tăiate în cruce cât mai subțire posibil, aruncând bucățile de capăt care sunt doar coaja și miezul. Puneți felii de lămâie într-un castron mare cu zahărul. Aruncați pentru a combina, acoperi și lăsați să stea cel puțin 24 de ore și până la 2 zile la temperatura camerei.
Puneți un suport pentru cuptor pe cea mai mică treaptă și preîncălziți cuptorul la 45
Contor ușor de praf și știft de rulare cu făină, apoi desfaceți aluatul. Cu lovituri scurte de la centru spre exterior, rotiți aluatul într-un 12-in. cerc (aproximativ 1/8 in. gros), rotind 90 după fiecare 3 sau 4 treceri ale știftului pentru a nu se lipi.
Transferați aluatul într-un 9-in. Pie pan, lăsându-l să cadă în loc (dacă împingeți sau întindeți aluatul, acesta se va micșora înapoi când este copt). Trim consola la 1/2 in., apoi trageți marginea sub. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați 20 de minute.
Între timp, bateți ouăle întregi și gălbenușul de ou într-un bol mediu până se spumează.
Scurgeți lămâile (rezervarea lichidului) și adăugați felii de lămâie și 1 1/4 cană din lichidul rezervat ouălor. Se amestecă pentru a combina.
Se toarnă umplutura în crustă. Acoperiți cu folie și coaceți 15 minute.
Îndepărtați folia, reduceți căldura la 325 și coaceți încă 20 de minute.
Scoateți din cuptor, dar lăsați cuptorul pornit.
Într-un castron mare curat, bateți albușurile de ou, sarea și crema de tartru pentru a crea vârfuri moi.
Adăugați zaharuri maronii și granulate și bateți până se formează vârfuri strălucitoare și ferme.
Întindeți bezea într-o movilă peste plăcintă fierbinte și reveniți la cuptor.
Coaceți până când blatul este umflat și maro profund, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să se răcească complet, cel puțin 3 1/2 ore.