Plăcinta cu afine a lui Valerie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă face 8 porții cu 181 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați coajă de patiserie, înghețată, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare includ Placinta cu dovleac a lui Valerie, Cel mai bun Gumbo al lui Valerie, și Cel mai bun Gumbo al lui Valerie.
Instrucțiuni
1
Spălați și scurgeți afinele. Într-o cratiță medie, combinați zahărul, 1 cană de fructe de pădure, amidon de porumb (folosiți linguri îngrămădite cu fructe de pădure congelate), sare, apă, scorțișoară și suc de lămâie. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa.
Plăcinta funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. McFadden Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
McFadden Recolta Târzie Riesling
Recolta târzie și botrytis-binecuvântat, cum ar fi Chulkormulteau d ' Yquem, aceasta este o experiență sublimă. Caisul cu miere întâlnește plăcinta cu mere coapte într-un pahar. Pur și simplu, acesta este cel mai bun vin de desert pe care îl veți gusta, chiar și la prețul dublu, în timpul vieții.