Pizza ușoară cu cartofi, ceapă și rozmarin (Vegan)

Pizza ușoară cu cartofi, ceapă și rozmarin (Vegan)
Rețeta Pizza Easy Pan cu cartofi, ceapă și rozmarin (Vegan) este gata în aproximativ 24 de ore și este cu siguranță un excelent fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. 450 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi Yukon gold, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pizza cu cartofi dulci cu ceapă și rozmarin, Pizza kale cu cartofi dulci cu rozmarin și ceapă roșie, și Pizza ușoară cu dovlecei, ceapă roșie și fistic (Vegan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți aluatul în două bile egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
2
Se toarnă 2 linguri de ulei în fundul fiecăreia dintre cele două tigaie din fontă de 10 inci sau tigăi rotunde pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați 1 bilă de aluat în fiecare tigaie și întoarceți-o pentru a acoperi uniform cu ulei. Folosind o palmă plată, apăsați aluatul în jurul tigaiei, aplatizându-l ușor și întinzând ulei pe tot fundul și marginile tigaiei. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de două ore. După prima oră, reglați un suport pentru cuptor în poziția inferioară din mijloc și preîncălziți cuptorul la 550 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
În timp ce aluatul crește, Faceți piure de cartofi. Curățați și tăiați aproximativ 1 cartof și acoperiți cu apă sărată într-o cratiță medie. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Scurgeți și apăsați cartoful prin ricer, revenind la oala Acum goală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați două linguri de ulei de măsline extravirgin, condimentați cu sare și piper și pliați cu o lingură de lemn până se încorporează. Puneți piureul de cartofi deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Între timp, feliați doi cartofi rămași în felii groase de 1/8 inch, folosind un tăietor în stil mandolină, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
8
Transferați feliile într-un castron mare umplut cu apă. Când toți cartofii sunt tăiați, scurgeți și clătiți, apoi uscați cu grijă felii într-un filator de salată sau cu prosoape de hârtie. Reveniți la castron, adăugați ceapa, restul de 2 linguri ulei de măsline ulei de măsline și rozmarin și condimentați cu sare și piper. Aruncați pentru a acoperi și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
După ce aluatul a crescut timp de două ore, aluatul ar trebui să fie cea mai mare parte de umplere în tigaie până la margini. Folosiți vârful degetelor pentru a-l apăsa până când se umple în fiecare colț, apărând orice bule mari care apar. Ridicați o margine a aluatului pentru a lăsa bulele de aer de dedesubt să scape și repetați, deplasându-vă în jurul aluatului până când nu mai rămân bule de aer dedesubt și aluatul este întins uniform în jurul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Puneți felii de cartofi deasupra pizza, lăsând câteva bucăți de ceapă să se agațe de ele și șindrilându-le pentru a face un model frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Adăugați feliile de ceapă rămase, rozmarinul și uleiul deasupra pizza. Folosiți o lingură mică pentru a adăuga piure de cartofi deasupra pizza în păpuși de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
12
Coaceți până când cartofii se rumenesc în jurul marginilor, piureul de cartofi este crocant și rumenit, iar partea de jos a pizza este un maro auriu crocant, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Scoateți din cuptor și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista