Pizza ușoară cu cartofi, ceapă și rozmarin (Vegan)
Rețeta Pizza Easy Pan cu cartofi, ceapă și rozmarin (Vegan) este gata în aproximativ 24 de ore și este cu siguranță un excelent fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. 450 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi Yukon gold, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pizza cu cartofi dulci cu ceapă și rozmarin, Pizza kale cu cartofi dulci cu rozmarin și ceapă roșie, și Pizza ușoară cu dovlecei, ceapă roșie și fistic (Vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți aluatul în două bile egale.
Se toarnă 2 linguri de ulei în fundul fiecăreia dintre cele două tigaie din fontă de 10 inci sau tigăi rotunde pentru tort.
Așezați 1 bilă de aluat în fiecare tigaie și întoarceți-o pentru a acoperi uniform cu ulei. Folosind o palmă plată, apăsați aluatul în jurul tigaiei, aplatizându-l ușor și întinzând ulei pe tot fundul și marginile tigaiei. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de două ore. După prima oră, reglați un suport pentru cuptor în poziția inferioară din mijloc și preîncălziți cuptorul la 550 F.
În timp ce aluatul crește, Faceți piure de cartofi. Curățați și tăiați aproximativ 1 cartof și acoperiți cu apă sărată într-o cratiță medie. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și apăsați cartoful prin ricer, revenind la oala Acum goală.
Adăugați două linguri de ulei de măsline extravirgin, condimentați cu sare și piper și pliați cu o lingură de lemn până se încorporează. Puneți piureul de cartofi deoparte.
Între timp, feliați doi cartofi rămași în felii groase de 1/8 inch, folosind un tăietor în stil mandolină, dacă este necesar.
Transferați feliile într-un castron mare umplut cu apă. Când toți cartofii sunt tăiați, scurgeți și clătiți, apoi uscați cu grijă felii într-un filator de salată sau cu prosoape de hârtie. Reveniți la castron, adăugați ceapa, restul de 2 linguri ulei de măsline ulei de măsline și rozmarin și condimentați cu sare și piper. Aruncați pentru a acoperi și puneți deoparte.
După ce aluatul a crescut timp de două ore, aluatul ar trebui să fie cea mai mare parte de umplere în tigaie până la margini. Folosiți vârful degetelor pentru a-l apăsa până când se umple în fiecare colț, apărând orice bule mari care apar. Ridicați o margine a aluatului pentru a lăsa bulele de aer de dedesubt să scape și repetați, deplasându-vă în jurul aluatului până când nu mai rămân bule de aer dedesubt și aluatul este întins uniform în jurul tigaiei.
Puneți felii de cartofi deasupra pizza, lăsând câteva bucăți de ceapă să se agațe de ele și șindrilându-le pentru a face un model frumos.
Adăugați feliile de ceapă rămase, rozmarinul și uleiul deasupra pizza. Folosiți o lingură mică pentru a adăuga piure de cartofi deasupra pizza în păpuși de 1 inch.
Coaceți până când cartofii se rumenesc în jurul marginilor, piureul de cartofi este crocant și rumenit, iar partea de jos a pizza este un maro auriu crocant, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor și serviți imediat.