Pizza Proaspătă De Roșii-Pesto
Rețeta pizza proaspătă de roșii-Pesto ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 249 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, roșii, crustă de pizza și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Pesto cu roșii proaspete și Mozzarellan și Pizzan Perfect acasă, Pizza de roșii prăjite cu busuioc proaspăt și sos de Pizza de casă, și Pizza cu Pesto, roșii proaspete și Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Pentru a pregăti pesto, așezați 4 căni de frunze de busuioc și 2 căței de usturoi într-un robot de bucătărie și pulsați de 5 ori sau până când sunt tocate grosier. Cu procesorul pornit, adăugați bulion, parmezan și ulei prin jgheabul alimentar; procesați până se omogenizează bine.
Pentru a pregăti pizza, așezați crusta de pizza pe o foaie de copt.
Răspândiți pesto peste crustă, lăsând o margine de 1/2 inch; se acoperă cu roșii, felii de usturoi și provolone.
Coaceți la 475 timp de 12 minute sau până când brânza se topește.
Se presară cu 1/4 cană de busuioc.