Pizza Pizza

Pizza Pizza
Pizza Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 748 calorii, 18g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de făină de pâine, ulei de măsline, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ierburi ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 35 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Magazin Pizza, Pizza Bowls ("Pizza Interesantă"), și Pizza Cu Smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați zahărul, sarea, uleiul de măsline, apa, 1 cană de făină, drojdia și ceașca rămasă de făină într-un bol de lucru al mixerului în picioare. Folosind atașamentul cu palete, porniți mixerul la scăzut și amestecați până când aluatul se reunește, formând o bilă. Ungeți atașamentul cârligului cu spray de gătit. Atașați cârligul la mixer și frământați timp de 15 minute la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Scoateți o bucată mică de aluat și aplatizați într-un disc. Întindeți aluatul până se subțiază. Țineți-l până la lumină și priviți dacă fereastra brutarului sau membrana întinsă s-a format. Dacă aluatul se rupe înainte de a se forma, frământați aluatul timp de încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Rotiți aluatul de pizza într-o bilă netedă pe blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PizzaAluat De Pizza
RolaRola
5
Așezați într-un vas din oțel inoxidabil sau sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați 2 lingurițe de ulei de măsline în castron și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați timp de 18 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
7
Așezați piatra de pizza sau țiglă pe fundul unui cuptor rece și rotiți cuptorul la cea mai înaltă temperatură, aproximativ 500 de grade F. Dacă cuptorul are bobine pe podeaua cuptorului, așezați țiglă pe cel mai jos raft al cuptorului. Împărțiți aluatul de pizza în 2 părți egale folosind un cuțit sau un răzuitor de aluat. Aplatizați într-un disc pe blat și apoi pliați aluatul într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Pizza PiatrăPizza Piatră
CuțitCuțit
CuptorCuptor
8
Udați mâinile abia cu apă și frecați-le pe blat pentru a umezi suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
9
Rotiți aluatul pe suprafață până se strânge. Acoperiți o minge cu un prosop de ceai și odihniți-vă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
10
Repetați pașii cu cealaltă bucată de aluat. Dacă nu coaceți imediat pizza rămasă, pulverizați interiorul unei pungi ziptop cu spray de gătit și așezați bila de aluat în pungă. La frigider până la 6 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
11
Presărați făina pe coajă și așezați aluatul pe coajă. Folosind mâinile, formați o buză în jurul marginilor pizza. Întindeți aluatul într-un disc rotund, rotindu-se după fiecare întindere. Aruncați aluatul în aer dacă îndrăzniți. Agitați pizza pe coajă pentru a vă asigura că va aluneca pe piatra sau țiglă de pizza. (Îmbrăcați și coaceți pizza imediat pentru o crustă crocantă sau odihniți aluatul timp de 30 de minute dacă doriți o textură masticabilă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
CuptorCuptor
12
Ungeți marginea pizza cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
13
Întindeți sosul de pizza uniform pe pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
14
Presărați ierburile pe pizza și acoperiți cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
IerburiIerburi
15
Glisați pizza pe țiglă și coaceți timp de 7 minute sau până se rumenesc și se rumenesc. Se odihnește 3 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
* Această rețetă este pe web de ceva timp și, deși majoritatea reacțiilor au fost darned pozitive, unii dintre voi au comentat că aluatul a fost mult prea sărat. La început am chalked acest lucru până la preferințele personale; unii oameni nu sunt doar la fel de sensibil ca alții la această aromă de bază. Și, desigur, topping-uri sărate ar schimba definitley dinamica. Totuși, nu am vrut să o lăsăm așa. Ne-am întors la laborator și am constatat că mărimea fulgilor de sare kosher diferă destul de mult de la marcă la marcă. Acest lucru ar putea duce cu ușurință la o crustă prea sărată. Deci, dacă nu ați avut succes cu rețeta în trecut, vă sugerăm să tăiați sarea cu o linguriță, de la o lingură la două lingurițe. Pentru ca drojdia să nu înnebunească, ar trebui să reduceți și zahărul cu o jumătate de linguriță. Mulțumesc, AB
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
AluatAluat
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 45 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Revista