Pizza Personală-Pâini De Carne La Grătar Umplute Cu Pizza

Pâinile personale de carne la grătar umplute cu Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 297 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare sunt Pâine De Carne La Grătar Umplute Cu Pizza Personală, Mini Pâini De Carne Umplute, și Pâini De Carne La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mare, amestecați carne de vită măcinată, pesmet, lapte, condimente pentru pizza, sare și usturoi. Formați amestecul în rulouri în formă de cârnați de 12 (4 inci). Aplatizați fiecare la o grosime de 1/4 inch pentru a forma chiftele.
În castron mediu, amestecați 1/4 cană din sosul de pizza, ceapa și măslinele. Lingură aproximativ 1 lingură amestec uniform pe 6 chiftele, răspândindu-se la 1/2 inch de margini. Acoperiți cu chiftelele rămase; ciupiți marginile pentru a sigila.
Așezați pâinile de carne pe grătar;acoperiți grătarul. Gatiti la foc mediu 10 pana la 14 minute, intorcand de mai multe ori, pana cand termometrul introdus in painile de carne citeste 160 buc.f (evitati introducerea in umplutura).
Ungeți pâinile de carne cu restul de 1/4 cană de sos de pizza și acoperiți fiecare cu fâșii de brânză; gatiti 1 minut mai mult sau pana se topeste branza.