Pizza Mexicană
Reteta Mexican Pizzan este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 933 calorii, 20g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,15 USD pe porție. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați măsline, brânză cheddar, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pizza Mexicană, Pizza Mexicană, și Pizza Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rulați foaia de patiserie într-un dreptunghi de 15x10 inci și așezați-o pe o foaie de copt. Înțepați patiseria cu o furculiță.
Coaceți timp de 10 minute sau până când patiseria este aurie.
Se amestecă sosul Italian și sosul picant într-un castron mic.
Întindeți amestecul de sos pe patiserie până la 1/2 inch de margini. Se acoperă cu brânzeturile și se presară cu măslinele.
Coaceți timp de 5 minute sau până când brânza este topită.
Tăiați pizza în 8 bucăți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama Hahn Monterey Pinot Noir cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Crama Hahn Monterey Pinot Noir]()
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Hahn Winery 2008 Pinot Noir este vibrant, dar elegant, cu o nuanță care amintește de petalele de trandafir și un nas de căpșuni, condimente și arome florale. Arome plăcute de prune și cireșe întunecate curg peste palat, amestecându-se cu atingeri de piper negru și stejar. Fructele coapte sunt echilibrate de aciditate zesty, cu climă rece și taninuri netede și mătăsoase.Acest Pinot Noir prietenos cu mâncarea poate fi servit cu o gamă largă de feluri de mâncare. Savurați-l cu pui acoperit cu brânză de capră și roșii uscate, somon la grătar cu orzo cu ierburi sau o pizza simplă cu ciuperci.