Pizza Mexicană

Pizza Mexicană
Pizza mexicană ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 67 calorii. Această rețetă servește 17 și costă 30 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână patru brânzeturi, ardei, taco Bell și salsa chunky și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pizza Mexicană, Pizza Mexicană, și Pizza Mexicană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
2
Așezați crusta pe foaia de copt; se întinde cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
3
Se acoperă cu ardei și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Coaceți 10 până la 12 min. sau până când brânza este topită și crusta este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții17
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista