Pizza Margherita La Grătar
Pizza Margherita la grătar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 48 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 30. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmigiano-reggiano, brânză mozzarella, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pizza La Grătar Margherita, Pizza La Grătar Margherita, și Pizza Margherita La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un foc fierbinte într-un grătar și preîncălziți o piatră de pizza pentru grătar timp de cel puțin 30 de minute, până când termometrul de pe piatră se înregistrează 260°.In o tigaie mică la foc mic, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul, apoi scoateți tigaia de pe foc.Folosind un sucitor sau mâinile, întindeți ușor sau întindeți aluatul de pizza într-o rundă de 10 inci. Îndepărtați ușor o coajă de pizza cu făină și așezați aluatul deasupra. Ungeți ușor aluatul cu uleiul de măsline infuzat cu usturoi. Împrăștiați brânzeturile mozzarella și Parmigiano-Reggiano uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch. Aranjați jumătate din roșii deasupra.Glisați cu grijă pizza pe piatra de pizza preîncălzită, acoperiți grătarul și coaceți până când crusta se rumeneste, 8 până la 10 minute. Împrăștiați roșiile rămase, rucola și busuiocul deasupra și condimentați cu sare. Folosind coaja de pizza, transferați pizza pe o tăietură și tăiați-o în felii.