Pizza Margherita La Grătar

Pizza Margherita La Grătar
Pizza Margherita la grătar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 48 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 30. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmigiano-reggiano, brânză mozzarella, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pizza La Grătar Margherita, Pizza La Grătar Margherita, și Pizza Margherita La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc fierbinte într-un grătar și preîncălziți o piatră de pizza pentru grătar timp de cel puțin 30 de minute, până când termometrul de pe piatră se înregistrează 260°.In o tigaie mică la foc mic, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul, apoi scoateți tigaia de pe foc.Folosind un sucitor sau mâinile, întindeți ușor sau întindeți aluatul de pizza într-o rundă de 10 inci. Îndepărtați ușor o coajă de pizza cu făină și așezați aluatul deasupra. Ungeți ușor aluatul cu uleiul de măsline infuzat cu usturoi. Împrăștiați brânzeturile mozzarella și Parmigiano-Reggiano uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch. Aranjați jumătate din roșii deasupra.Glisați cu grijă pizza pe piatra de pizza preîncălzită, acoperiți grătarul și coaceți până când crusta se rumeneste, 8 până la 10 minute. Împrăștiați roșiile rămase, rucola și busuiocul deasupra și condimentați cu sare. Folosind coaja de pizza, transferați pizza pe o tăietură și tăiați-o în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Serviți imediat.
4
Servește 2 la 4.
DificultateExpert
Gata În48 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista