Pizza Margherita Cu Rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizza Margherita cu Ruculan. Această rețetă servește 8 și costă 2,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 449 calorii. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, lowfat fontina, lowfat romano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pizza Margherita cu rucola, Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, și Margherita Pizza.
Instrucțiuni
Pentru a face sos, combinați roșiile, busuiocul, usturoiul și 1 lingură de ulei într-un castron de dimensiuni medii. Se amestecă bine și se lasă deoparte până la 1 oră.
Se amestecă brânzeturile împreună într-un castron. Într-un castron separat, combinați rucola, restul de 2 lingurițe de ulei și oțet. Se condimentează cu sare și piper. Face crusta. În timp ce a doua parte a fiecărei cruste este la grătar, întindeți 1/8 amestec de brânză pe partea gătită a fiecărei cruste; dollop fiecare cu 1/3 cană sos. (Nu răspândiți.) Sus cu rucola. Rotiți 3 până la 4 minute până când fundul este auriu brown.To faceți sos, combinați roșiile, busuiocul, usturoiul și 1 lingură de ulei într-un castron de dimensiuni medii. Se amestecă bine și se lasă deoparte până la 1 oră.
Se amestecă brânzeturile împreună într-un castron. Într-un castron separat, combinați rucola, restul de 2 lingurițe de ulei și oțet. Se condimentează cu sare și piper. Face crusta. În timp ce a doua parte a fiecărei cruste este la grătar, întindeți 1/8 amestec de brânză pe partea gătită a fiecărei cruste; dollop fiecare cu 1/3 cană sos. (Nu răspândiți.) Sus cu rucola. Rotiți 3 până la 4 minute până când fundul devine maro auriu.