Pizza La Grătar Napoletana

Pizza La Grătar Napoletana
Reteta Pizza La Gratar Napoletanan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 1,48 USD pe porție. Acest fel principal are 490 calorii, 17g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de usturoi, sare kosher, brânză jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 120 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Omleta Napoletana, Pastiera Napoletana, și Polpette alla Napoletana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, drojdia și sarea în vasul mixerului și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați apă și frământați cu atașamentul cârligului de aluat timp de zece minute până când bila este netedă și elastică și se desprinde curat de pe părțile laterale ale bolului (bila va fi lipită de bol în partea de jos). Acoperiți vasul mixerului cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte. Aluatul ar trebui să dubleze aproximativ dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
A doua zi, folosiți mâinile făinoase pentru a arunca aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Rulați într-un buștean și împărțiți-l în patru bucăți uniforme cu un răzuitor de bancă sau cuțit. Formați fiecare bucată într-o bilă adunând aluatul spre fund. Ungeți ușor 4 recipiente mici (bolurile pentru supă funcționează excelent) și puneți 1 bilă de aluat în fiecare. Ungeți ușor vârfurile bilelor de aluat, apoi acoperiți fiecare bol cu folie de plastic. Se lasă să crească la temperatura camerei până la dublarea volumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Între timp, puneți uleiul de măsline și usturoiul într-un castron al robotului de bucătărie și procesați până când usturoiul este tocat mărunt. Uleiul suplimentar de usturoi poate fi păstrat la frigider până la 10 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați roșiile într-o sită cu ochiuri fine peste chiuvetă și strângeți-le între degete până când sunt rupte în bucăți de aproximativ 1/4 inch. Se lasă să se scurgă cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Pe o suprafață puternic făinată, rulați o bilă de aluat într-un disc de aproximativ 13 inci pe 9 inci și 1/4 inci grosime folosind sucitor. Se scutură excesul de făină și se așează pe o tavă tapetată cu hârtie pergament. Repetați cu bilele de aluat rămase, așezând o foaie de pergament între fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Aprindeți un starter mare de coș de fum 3/4 plin cu cărbune și așteptați până când se aprinde complet și cărbunii sunt în mare parte acoperiți cu cenușă cenușie (aproximativ 20 de minute). Aranjați cărbuni sub 1/2 din grătarul grătarului și așezați grătarul deasupra. Acoperiți și lăsați să se preîncălzească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Ungeți partea superioară a aluatului rotund cu un strat subțire uniform de ulei de usturoi și condimentați cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Așezați ușor pe partea fierbinte a grătarului, cu ulei în jos. Periați imediat partea superioară cu un strat subțire de ulei și condimentați cu sare. Gatiti, verificand frecvent si miscandu-va pentru a incuraja chiar si rumenirea pana cand partea de jos este maro inchis si carbonizata in pete, iar partea de sus este cu bule de 45 pana la 90 de secunde in total. Răsturnați folosind clești sau spatula mare și glisați pentru a răci partea grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
11
Aplicați 1/4 din ambele brânzeturi într-un strat subțire uniform pe suprafața pizza. sos de roșii în bucăți de dimensiuni de lingură pe suprafața pizza (aproximativ 1/2 cană în total pe plăcintă). Întoarceți pizza în partea fierbinte a grătarului și gătiți până când fundul este gătit și carbonizat în locuri, 45 până la 90 de secunde în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Transferați pizza pe placa de tăiat cu spatula mare sau coaja de pizza metalică.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Se presară busuioc și se servește imediat. Repetați cu cele patru plăcinte rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
14
Faceți clic pe prezentarea de diapozitive pentru fotografii pas cu pas! »
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista