Pizza la grătar: Elvis Pizza (Restaurantul italian Coletta)

Pizza la grătar: Elvis Pizza (Restaurantul italian Coletta)
Pizza la grătar: Elvis Pizza (Restaurantul italian Coletta) este un fel principal de grătar. Această rețetă servește 6 și costă 2,26 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine, 31 g de grăsimi și un total de 883 de calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Tatălui tău. Dacă aveți la îndemână apă caldă, cheddar procesat pasteurizat, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68%, care este solid. Rețete similare includ Pizza cu grătar: Pizza Elvis (Restaurantul italian Coletta), Pizza cu grătar și Pizza cu grătar.

Instrucțiuni

1
Pentru a face aluatul: Dizolvați drojdia în apă caldă și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella Tocată, Parțial Degresată, Cu Umiditate Scăzută (recomandat: Wisconsin)Mozzarella Tocată, Parțial Degresată, Cu Umiditate Scăzută (recomandat: Wisconsin)
(recomandat: Wisconsin)(recomandat: Wisconsin)
Carne La GratarCarne La Gratar
2
Combinați făina și sarea într-un bol de mixare. Faceți un godeu în centrul făinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Kilograme De Carne La Grătar (umăr De Porc Gătit și Tocat), încălzită1 1/4 Kilograme De Carne La Grătar (umăr De Porc Gătit și Tocat), încălzită
Carne La Grătar (fiertă și Tocată De Porc), încălzităCarne La Grătar (fiertă și Tocată De Porc), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
(si Spata De Porc)(si Spata De Porc)
3
Adăugați amestecul de drojdie, uleiul și 3/4 de cană de apă. Se amestecă și se amestecă cu o lingură de lemn până se formează o minge aspră de aluat și aluatul curăță părțile laterale ale bolului. Întoarceți aluatul din castron pe o suprafață de lucru ușor făinată. Frământați aluatul timp de 7 până la 8 minute până devine neted și satinat (pudrați aluatul cu făină dacă se simte lipicios). Pudrați ușor un castron mare de amestecare cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4
Pune aluatul în bol; acoperiți cu folie de plastic și un prosop de bucătărie. Pune aluatul într-un loc cald să crească timp de 1 1/2 oră, până se dublează volumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
După ce aluatul s-a dublat în vrac, loviți și scoateți din bol pe suprafața de lucru. Se framanta usor aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Rulați sau întindeți aluatul într-un cerc de 16 inchi în diametru și aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Puneți aluatul într-o tavă plată pentru pizza de 16 inchi. Acoperiți aluatul cu un prosop curat și lăsați să crească a doua oară timp de aproximativ 45 de minute înainte de a adăuga toppinguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
1
Combinați toate ingredientele pentru sosul de grătar într-o cratiță de 2 litri. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți tigaia de pe foc. Strecurați cuișoarele și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Se da la frigider pana este gata de utilizare. Sosul se poate face cu 1 sau 2 zile înainte. Face 2 cani de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Pentru a asambla pizza: Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Întindeți 1/3 de sos de grătar uniform peste aluat până la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Amesteca mozzarella si branza cheddar si presara-le peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Coaceți pizza timp de aproximativ 10 minute până când crusta devine maro aurie și brânza clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți pizza din cuptor și întindeți carnea de grătar peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Adăugați sosul gratar rămas uniform peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Serviți deodată.

Ingrediente

71 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet drojdie uscată activăpachet drojdie uscată activă5721 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilslănină dublu afumată, tăiată cubulețe micislănină dublu afumată, tăiată cubulețe mici1Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pasteurized process shredded Cheddar (recommended: Wisconsin)pasteurized process shredded Cheddar (recommended: Wisconsin)1Oreos dublu umplutApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)4381 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.făină universalăfăină universală0Bucăți de caramele Heath Barmurături cușermurături cușer2401 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.low-moisture, part skim shredded mozzarella (recommended: Wisconsin)low-moisture, part skim shredded mozzarella (recommended: Wisconsin)3461 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.barbecue meat (cooked and chopped pork shoulder), heatedbarbecue meat (cooked and chopped pork shoulder), heated541 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)531 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ceapa feliataceapa feliata1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2Bucăți de caramele Heath Barsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1311 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire871 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 1/2 căni de kefalotyri sau kasseri, ras2 1/2 căni de kefalotyri sau kasseri, ras591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă caldă (110 grade F)apă caldă (110 grade F)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă caldăapă caldă1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)1Oreos dublu umplutoțet alboțet alb12 lingurițe de pudră de usturoiSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Taittinger Brut La Francaise ( Magnum) cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise ( Magnum)
Taittinger Brut La Francaise ( Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista