Pizza la grătar: Elvis Pizza (Restaurantul italian Coletta)
Pizza la grătar: Elvis Pizza (Restaurantul italian Coletta) este un fel principal de grătar. Această rețetă servește 6 și costă 2,26 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine, 31 g de grăsimi și un total de 883 de calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Tatălui tău. Dacă aveți la îndemână apă caldă, cheddar procesat pasteurizat, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68%, care este solid. Rețete similare includ Pizza cu grătar: Pizza Elvis (Restaurantul italian Coletta), Pizza cu grătar și Pizza cu grătar.
Instrucțiuni
1
Pentru a face aluatul: Dizolvați drojdia în apă caldă și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella Tocată, Parțial Degresată, Cu Umiditate Scăzută (recomandat: Wisconsin)
(recomandat: Wisconsin)
Carne La Gratar
2
Combinați făina și sarea într-un bol de mixare. Faceți un godeu în centrul făinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Kilograme De Carne La Grătar (umăr De Porc Gătit și Tocat), încălzită
Carne La Grătar (fiertă și Tocată De Porc), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
(si Spata De Porc)
3
Adăugați amestecul de drojdie, uleiul și 3/4 de cană de apă. Se amestecă și se amestecă cu o lingură de lemn până se formează o minge aspră de aluat și aluatul curăță părțile laterale ale bolului. Întoarceți aluatul din castron pe o suprafață de lucru ușor făinată. Frământați aluatul timp de 7 până la 8 minute până devine neted și satinat (pudrați aluatul cu făină dacă se simte lipicios). Pudrați ușor un castron mare de amestecare cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Pune aluatul în bol; acoperiți cu folie de plastic și un prosop de bucătărie. Pune aluatul într-un loc cald să crească timp de 1 1/2 oră, până se dublează volumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
5
După ce aluatul s-a dublat în vrac, loviți și scoateți din bol pe suprafața de lucru. Se framanta usor aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Rulați sau întindeți aluatul într-un cerc de 16 inchi în diametru și aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Puneți aluatul într-o tavă plată pentru pizza de 16 inchi. Acoperiți aluatul cu un prosop curat și lăsați să crească a doua oară timp de aproximativ 45 de minute înainte de a adăuga toppinguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
1
Combinați toate ingredientele pentru sosul de grătar într-o cratiță de 2 litri. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți tigaia de pe foc. Strecurați cuișoarele și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Proaspăt, Smuls
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Se da la frigider pana este gata de utilizare. Sosul se poate face cu 1 sau 2 zile înainte. Face 2 cani de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Pentru a asambla pizza: Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Întindeți 1/3 de sos de grătar uniform peste aluat până la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Kilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Amesteca mozzarella si branza cheddar si presara-le peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Coaceți pizza timp de aproximativ 10 minute până când crusta devine maro aurie și brânza clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Scoateți pizza din cuptor și întindeți carnea de grătar peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Adăugați sosul gratar rămas uniform peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Taittinger Brut La Francaise ( Magnum) cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise ( Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.