Pizza la grătar: Elvis Pizza (Restaurantul italian Coletta)
Pizza la grătar: Elvis Pizza (Restaurantul italian Coletta) este un fel principal de grătar. Această rețetă servește 6 și costă 2,26 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine, 31 g de grăsimi și un total de 883 de calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Tatălui tău. Dacă aveți la îndemână apă caldă, cheddar procesat pasteurizat, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68%, care este solid. Rețete similare includ Pizza cu grătar: Pizza Elvis (Restaurantul italian Coletta), Pizza cu grătar și Pizza cu grătar.
Instrucțiuni
1
Pentru a face aluatul: Dizolvați drojdia în apă caldă și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella Tocată, Parțial Degresată, Cu Umiditate Scăzută (recomandat: Wisconsin)
(recomandat: Wisconsin)
Carne La Gratar
2
Combinați făina și sarea într-un bol de mixare. Faceți un godeu în centrul făinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Kilograme De Carne La Grătar (umăr De Porc Gătit și Tocat), încălzită
Carne La Grătar (fiertă și Tocată De Porc), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
(si Spata De Porc)
3
Adăugați amestecul de drojdie, uleiul și 3/4 de cană de apă. Se amestecă și se amestecă cu o lingură de lemn până se formează o minge aspră de aluat și aluatul curăță părțile laterale ale bolului. Întoarceți aluatul din castron pe o suprafață de lucru ușor făinată. Frământați aluatul timp de 7 până la 8 minute până devine neted și satinat (pudrați aluatul cu făină dacă se simte lipicios). Pudrați ușor un castron mare de amestecare cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Amestec Natural Pentru Prăjituri
4
Pune aluatul în bol; acoperiți cu folie de plastic și un prosop de bucătărie. Pune aluatul într-un loc cald să crească timp de 1 1/2 oră, până se dublează volumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
După ce aluatul s-a dublat în vrac, loviți și scoateți din bol pe suprafața de lucru. Se framanta usor aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Rulați sau întindeți aluatul într-un cerc de 16 inchi în diametru și aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Puneți aluatul într-o tavă plată pentru pizza de 16 inchi. Acoperiți aluatul cu un prosop curat și lăsați să crească a doua oară timp de aproximativ 45 de minute înainte de a adăuga toppinguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
1
Combinați toate ingredientele pentru sosul de grătar într-o cratiță de 2 litri. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți tigaia de pe foc. Strecurați cuișoarele și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Se da la frigider pana este gata de utilizare. Sosul se poate face cu 1 sau 2 zile înainte. Face 2 cani de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Pentru a asambla pizza: Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Întindeți 1/3 de sos de grătar uniform peste aluat până la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Amesteca mozzarella si branza cheddar si presara-le peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Coaceți pizza timp de aproximativ 10 minute până când crusta devine maro aurie și brânza clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți pizza din cuptor și întindeți carnea de grătar peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Adăugați sosul gratar rămas uniform peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Taittinger Brut La Francaise ( Magnum) cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise ( Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.