Pizza Kielbasa la grătar, ceapă caramelizată și busuioc
Kielbasa la grătar, ceapa caramelizată și pizza de busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 455 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, brânză mozzarella, sos de pizza și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Cu Ceapă Caramelizată, Pizza Cu Cârnați Și Ceapă Caramelizată, și Pizza Cu Ceapă Caramelizată Și Măsline Verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa; gatiti 10 minute, amestecand ocazional. Reduceți focul la mediu-mic; gătiți cu 5 până la 10 minute mai mult, amestecând frecvent, până când ceapa este foarte fragedă și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Se ia de pe foc; pus deoparte.
4
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect, conform instrucțiunilor producătorului. Pulverizați 1 foaie mare de prăjituri cu spray de gătit. Desfaceți cutia de aluat; tăiați dreptunghiul aluatului în 4 dreptunghiuri egale. Pulverizați ambele părți ale fiecărui dreptunghi cu spray de gătit; așezați pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Fulgi De Legume
5
Așezați 2 sau 3 dreptunghiuri de aluat la un moment dat direct pe grătar pe partea neîncălzită a grătarului cu gaz cu două arzătoare sau peste tigaia de picurare pe grătarul cu cărbune. (Dacă utilizați un grătar cu gaz cu un singur arzător, gătiți la foc mic.) Acoperiți grătarul; gătiți 5 până la 7 minute sau până când marginile aluatului par uscate (verificați ocazional pentru a vă asigura că fundul crustelor se gătește uniform; rotiți crustele dacă este necesar). Gatiti aproximativ 2 minute mai mult sau pana cand fundul crustelor este auriu si are urme de gratar. Folosind un turner mare de clătite, îndepărtați crustele de pe grătar pe foaia de prăjituri. Repetați cu dreptunghiurile de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De Legume
Tigaie
6
Întoarceți crustele fierte, astfel încât părțile fierte să fie ridicate; se întinde uniform cu sos de pizza. Completați fiecare cu cârnați, ceapă și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pizza
Cârnați
Brânză
Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Întoarceți pizza la grătar la foc indirect. Acoperiți grătarul; gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand fundul se rumeneste si branza se topeste.