Pizza Italiană Escarole
Rețeta italiană Escarole Pizza ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 1376 calorii, 50g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.78 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de pizza, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pizzan Escarole (Escarole Pie-Italiană), Escarole Stil Italian, și Supă de pui italiană cu chifteluțe și Escarole.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți ușor crusta de pizza cu ulei de măsline.
Se întinde cu un strat subțire de sos de pizza și se presară cu usturoi tocat.
Îndepărtați tulpinile groase din escarole și aranjați frunzele peste pizza. Acoperiți cu mozzarella mărunțită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când brânza este bulbucată.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.