Pizza Italiană Cu Chiftele Adânci

Pizza Italiană Cu Chiftele Adânci
Pizza italiană cu chiftele cu mâncare adâncă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 533 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, spanac, brânză provolone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pizza Italiană Cu Cârnați Adânci, Pizza adâncă cu cârnați italieni și Broccoli Rabe, și Pizza Cu Vase Adânci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Apăsați aluatul de crustă de pizza în părțile inferioare și în sus ale cakepanului rotund de 9 inci acoperit cu spray de gătit. Înveliți aluatul cu spray de gătit (pentru a ajuta la crusta maro).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
2
Coaceți la 425 pe raftul inferior al cuptorului timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Scurgeți spanacul și apăsați între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Combinați spanacul și următoarele 3 ingrediente; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
5
Adăugați pesmet, parmezan și albuș de ou, amestecând bine. Formați amestecul în 12 chiftele. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați chiftele și gătiți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
7
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Întindeți 1/2 cană de sos de roșii Italian clasic peste crustă, lăsând o margine de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate ItalieneTomate Italiene
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Combinați brânza de vaci, brânza ricotta, 1/4 cană de brânză provolone și inele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Inele De Ardei Cu BananeInele De Ardei Cu Banane
10
Întindeți jumătate din amestecul de brânză peste sosul de roșii. Aranjați chiftele peste amestecul de brânză. Lingura rămasă 1/2 cană sos de roșii și amestecul de brânză rămas în jurul chiftelelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
11
Coaceți la 425 pe raftul inferior al cuptorului timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Presărați cu restul de 1/4 cană de brânză provolone și coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Viticcio Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Viticcio Chianti Classico
Viticcio Chianti Classico
De culoare roșu rubiniu strălucitor, pe nas acest vin oferă mirosuri de fructe roșii, prune și violete. De asemenea, sunt evidente notele de tutun blond, grafit, tufiș umed și note prăjite. Pe gust, este plăcut răcoritor, cu taninuri elegante și echilibrate, care lasă un finisaj lung de note de cacao prăjite și amare, care provin din îmbătrânirea în lemn.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista