Rețeta individuală crocantă "încărcată" Pizzan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de drojdie activă, frunze de busuioc rupte, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagnas individuale de ciuperci cu pesmet crocant, Stive De Cartofi Încărcate Crocante, și Mușcături De Cartofi Hasselback Încărcate Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați apa și melasa împreună într-un castron mare până când melasa este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați drojdia peste apă și lăsați să stea într-un loc cald până se spumează, aproximativ10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Amestecați sarea în amestecul de drojdie; apoi amestecați cele 1 3/4 căni de făină până când aluatul începe să se unească. Răzuiți acest aluat dur pe o suprafață de lucru care a fost presărată ușor cu făină. Frământați aluatul până devine neted și trageți înapoi când îl întindeți, aproximativ 5 minute. Dacă este necesar, adăugați suficientă făină în timp ce frământați pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini și de suprafața de lucru. Faceți o rundă îngrijită din aluat și puneți-o într-un castron mare care a fost pulverizat cu spray-ul cu ulei de măsline. Acoperiți vasul liber cu un prosop de bucătărie curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De Măsline
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați aluatul să stea într-un loc cald până când și-a dublat dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți-l în 6 pene egale. Formați fiecare pană într-o minge strânsă rulând-o în palma mâinii până când marginile s-au rotunjit. Pulverizați o foaie de copt cu spray de ulei de măsline. Aranjați bilele de aluat la câțiva centimetri distanță pe foaia de copt pregătită. Acoperiți-le cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De Măsline
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Cu un suport în poziția centrală, Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F sau la cea mai mare setare a acestuia. (
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Îndepărtați orice alte rafturi sau poziționați-le sub suportul central. Acest lucru va face mai ușor să glisați pizza pe piatră și să le îndepărtați odată ce sunt gătite.)
8
Așezați o piatră de pizza pe raft și lăsați-o să se încălzească timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
9
Îndepărtați o coajă de pizza din lemn cu făina de porumb. Dacă nu aveți o coajă de pizza, pudrați o foaie de prăjituri (plată—fără jante) cu făină de porumb. Făinați ușor suprafața de lucru și rulați o bilă din aluat cu un sucitor până când nu se va întinde mai departe. Trageți cercul de aluat peste ambii pumni, astfel încât marginile aluatului abia să vă depășească articulațiile și trageți ușor marginile spre exterior în timp ce rotiți crusta. Continuați să întindeți și să rotiți ușor aluatul până când aluatul are aproximativ 9 inci în diametru. Nu vă faceți griji pentru câteva lacrimi mici, acestea pot fi reparate odată ce aluatul este pe coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Rulou Cu Fructe
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
10
Așezați aluatul pe coaja pregătită. Înțepați aluatul în aproximativ 8 locuri cu o furculiță. Strângeți împreună orice lacrimi mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
11
Glisați aluatul pe piatra de pizza fierbinte în cuptor și coaceți până când aluatul este umflat și partea inferioară este ușor rumenită, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Scoateți aluatul și întoarceți-l de jos (rumenit) cu fața în sus pe suprafața de lucru. Repetați cu bilele rămase de aluat. Când ați avut ceva practică, ar trebui să puteți să vă întindeți și să întindeți o bucată de aluat în timp ce alta se coace pe piatră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Întindeți aproximativ 2 linguri de sos marinara pe fiecare crustă, lăsând o margine de 1/2 inch. Împrăștiați busuiocul peste sos. Împrăștiați ciupercile, cârnații fierți și peperoncini uniform peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
14
Amestecați brânzeturile împreună într-un castron și presărați 1/4 cană din amestec peste fiecare pizza. Pe rând, glisați pizza înapoi pe piatra de pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Coaceți până când brânza se rumeneste și clocotește, iar crusta este maro și crocantă, 3 până la 4 minute. Dacă piatra dvs. de pizza este suficient de mare, este posibil să puteți coace pizza acoperită câte două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
16
Tăiați pizza în pene, dacă doriți, și serviți.
17
Retipărit cu permisiunea de acum Mănâncă asta! Dieta de Rocco DiSpirito, 2011 Grand Central Life & Style