Pizza hawaiană umplută cu brânză
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă pizzan hawaian umplut cu brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 536 de calorii . Pentru 2,24 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 aș spune că a ajuns la fața locului. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 25 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită șuncă, tortilla de făină, brânză mozzarella parțial degresată și sos de pizza. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt pizza hawaiană umplută cu brânză , pizza hawaiană cu quinoa și ardei umpluți cu trei brânzeturi .
Instrucțiuni
Puneți o tortilla pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Stropiți cu 1 cană de brânză. Acoperiți cu a doua tortilla; uns cu sos de pizza.
Se presară cu ananas, șuncă și brânză rămasă.
Coaceți la 375° timp de 15 minute sau până când tortilla sunt crocante și brânza este topită.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Pizza poate fi combinată cu Sangiovese, Shiraz și Vin Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Piccini Chianti Classico]()
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu o notă de violet. Notele de prune și violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu la gură, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finalul lung este îngropat în fructe. Un vin versatil, cel mai bine servit la 64ºF, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.