Pizza Grecească
Rețeta pizza grecească ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 5. Acest fel principal are 245 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați feta, ceapa, sosul marinara și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pizza Grecească, Pizza Grecească, și Pizza Grecească.
Instrucțiuni
Întindeți sosul marinara pe aluatul pregătit (vezi "totul despre aluat" de mai jos), apoi acoperiți cu roșii de struguri, ceapă tocată gătită, feta mărunțită; și creveți.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când creveții sunt fierți și crusta este maro aurie.
Se presară oregano proaspăt tocat.
Tăiați în 5 felii și serviți.
De unde să-l cumpărați: puteți obține aluat de pizza refrigerat la pizzeria sau supermarketul local (Trader Joe ' s, Whole Foods și Albertsons fac cele grozave).
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de a-l rula și aranjați grătarul cuptorului în poziția cea mai joasă. Apoi urmați aceste instrucțiuni, adăugați toppinguri și coaceți.
Pizza prep: Preîncălziți cuptorul la 45
Rulați 1 (1 kilogram) de grâu integral sau aluat de pizza obișnuit cumpărat din magazin pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat, într-un dreptunghi rotund de 13 inci sau 13 x 12 inci. Pulverizați ușor o foaie mare de copt cu ulei de măsline; se presară cu făină de porumb.
Transferați aluatul pe foaia pregătită.
Rulați laturile de 1 inch pentru a forma o jantă.