Pizza Gouda cu ciuperci, dovlecei și afumate (răsfățul sănătos)
Ciuperci, dovlecei și pizza gouda afumată (răsfățul sănătos) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 231 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, ulei de măsline, amestec de ciuperci d și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frittata de ciuperci și spanac cu Gouda afumată, Frittata de ciuperci și spanac cu Gouda afumată, și Pizza Cu Spanac Gouda Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o foaie de copt din aluminiu superficial căptușită cu folie cu spray de gătit; aranjați amestecul de ciuperci sălbatice feliate pe foaie.
Coaceți la 500 până când apa din ciuperci s-a evaporat, amestecând ocazional (aproximativ 5 minute).
Așezați o crustă de pizza pre-coaptă pe o tigaie superficială. Feliați subțire dovleceii de ghindă; aranjați uniform peste crustă.
Periați dovleceii cu ulei de măsline; lingurați ciupercile peste dovlecei.
Se presară cu Gouda afumată și salvie proaspătă tocată.
Coaceți 10 minute sau până când blatul este maro auriu și dovlecelul este fraged.
Se taie în 8 felii; servi.