Pizza Fontina, Parmigiano și Oregano fermentată la rece
Rețeta de pizza Fontina, Parmigiano și Oregano fermentate la rece ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 800 de calorii, 45g de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,5 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare de mare, ulei de măsline extravirgin, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 169 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pizza cu Fontina, cartofi și tapenadă, Pizza cu Fontina, Prosciutto și Rucola, și Pizza cu legume la grătar și Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, sarea, drojdia și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru cârlig pentru aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Bateți pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Adăugați apă și frământați la viteză mică doar până când amestecul se reunește și nu rămâne făină uscată. Se lasă să se odihnească timp de 10 minute. Frământați la viteză mică încă zece minute. Amestecul ar trebui să se reunească într-o masă coezivă care abia se lipește de fundul vasului în timp ce frământă. În funcție de tipul de făină utilizat, poate fi necesar să adăugați până la 1/2 cană de făină suplimentară. Dacă aluatul se lipește puternic de fundul vasului, adăugați făină câte 1 lingură odată cu mixerul până când formează o masă care abia se lipește de vas. Acoperiți bine vasul cu plastic sau transferați aluatul în pungi de blocare cu fermoar de două galoane, sigilați și refrigerați cel puțin peste noapte și până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și pudrați blatul cu făină suplimentară. Folosind un răzuitor de bancă, împărțiți aluatul în șase bucăți uniforme, aproximativ șase uncii fiecare. Folosind mâinile făinoase, modelați fiecare bucată într-o bilă îngrijită adunând aluatul spre fund. Înveliți patru recipiente mici cu spray de gătit antiaderent sau ulei de măsline (bolurile mari de cereale funcționează excelent pentru asta) și adăugați o bilă de aluat în fiecare bol. Pulverizați ușor partea superioară a bilei de aluat cu spray de gătit antiaderent. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să crească la temperatura camerei timp de 2 ore (aluatul ar trebui să dubleze aproximativ volumul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De Aluat
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Transferați 1 bilă de aluat într-un castron mediu umplut cu făină și răsturnați pentru a acoperi. Ridicați-l și îndepărtați ușor excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați-l pe o suprafață făinoasă și întindeți-l ușor într-un cerc de 10 inci, lăsând marginea exterioară de 1 inch puțin mai groasă decât centrul. Cel mai bun mod de a face acest lucru pentru a începe prin întinderea ușoară cu vârful degetelor. Ridicați aluatul ușor întins și așezați-l pe fața deschisă a mâinii stângi. Aruncați-l înainte și înapoi între mâinile deschise, rotindu-l ușor cu fiecare aruncare până când se întinde până la aproximativ 8 inci în diametru. Întoarceți-l pe suprafața de lucru. Cu mâna stângă plată în centrul rundei, folosiți mâna dreaptă pentru a întinde marginea aluatului, rotind după cum este necesar până când are un diametru uniform de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Pregătiți brânzeturile, uleiul de măsline, sarea de mare și frunzele de oregano și aproape de plită. Preîncălziți broilerul la înălțime și aranjați raftul astfel încât să puteți potrivi abia o tigaie din fontă sau oțel inoxidabil cu fundul greu de 12 inci deasupra acestuia. Tigaie de praf cu făină, atingeți excesul, apoi încălziți tigaia la foc mare și încălziți până la fumat ușor, aproximativ trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați o rundă de aluat în tigaie. Ar trebui să umple întreaga suprafață inferioară. Lucrând rapid, răspândiți 1/6 din fontina pe suprafață urmată de 1/6 din Parmigiano, lăsând marginea exterioară de 1 inch ne-sosată. Se condimentează cu sare de sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Brânză Fontina
Kilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și împrăștiați 2 tulpini de oregano pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
10
Transferați tigaia în broiler și fierbeți până când pizza este umflată și carbonizată întunecat în pete (acest lucru poate dura între 1 1/2 și 4 minute, în funcție de puterea broilerului dvs.). Întoarceți tigaia pe plită și gătiți până când fundul este carbonizat întunecat în pete, folosind o spatulă subțire de metal pentru a arunca o privire după aproximativ 1 minut (în funcție de tigaia pe care o utilizați, puteți sări peste acest pas dacă pizza este deja carbonizată).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Transferați pizza pe o tăietură și serviți imediat. Repetați pașii 4 și 5 pentru a coace pizza rămasă.