Pizza Fontina, măsline și roșii cu crustă de grâu integral de busuioc

Pizza Fontina, măsline și roșii cu crustă de grâu integral de busuioc este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 352 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați miere, brânză fontina, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza Fontina, măsline și roșii cu crustă de grâu integral de busuioc, Pizza Cu Crustă Umplută Cu Roșii Și Busuioc, și Pizzette cu Fontina, roșii, busuioc și Prosciutto.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați mierea și drojdia în 1 cană de apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 1 1/4 căni de făină universală, făină integrală de grâu, sare și 1/8 linguriță de piper proaspăt măcinat în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este moale și elastic (aproximativ 6 minute); adăugați suficientă făină universală rămasă, câte 1 lingură, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini (aluatul se va simți ușor lipicios). Frământați în busuioc proaspăt doar până se încorporează.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 40 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci (aproximativ 1/4 inch grosime) pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul pe o foaie de copt fără margini presărată cu făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă. Pulverizați ușor suprafața aluatului cu spray de gătit; acoperiți cu folie de plastic.
Puneți aluatul în frigider.
Poziționați un suport pentru cuptor în setarea din mijloc. Poziționați un alt raft în setarea cea mai joasă și așezați o foaie de copt fără margini pe raftul inferior. Preîncălziți cuptorul la 50
Scoateți folia de plastic din aluat; aruncați.
Scoateți foaia de copt preîncălzită din cuptor; închideți ușa cuptorului. Glisați aluatul pe foaia de copt preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului la 500 timp de 8 minute.
Aranjați feliile de roșii pe prosoape de hârtie. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Presărați fontina peste crustă, lăsând o margine de 1/4 inch. Aranjați feliile de roșii și măslinele peste fontina; se presară cu mozzarella. Se acoperă cu nuci de pin.
Coaceți pe raftul din mijloc încă 8 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Garnisiți cu piper crăpat, dacă doriți.