Reteta Pizza Fondue ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul 25 minute. Această rețetă servește 12. O porție conține 227 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil. Dacă aveți brânză cheddar, oregano, sos de pizza și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pizza Fondue, Pizza Fondue, și Pizza Fondue.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă în 2 conserve sos de pizza și condimente. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și sosul de pizza rămas până la amestec; amestecați în amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pizza
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați brânză cheddar, 1/2 cană la un moment dat, amestecând după fiecare adăugare până când brânza este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
3
Transferați într-o oală de fondue. Se amestecă brânza mozzarella până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat