Pizza Fierbinte Submarine
Subs pizza fierbinte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 617 calorii, 31g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați pâine ONU, cheddar, șuncă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Chiftele Submarine, Super Pizza Submarine, și Chifteluta Pizza Submarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați pâinea pe jumătate orizontal.
Întindeți jumătatea de jos cu sos de pizza; presărați cu condimente italiene. Se acoperă cu piper verde, șuncă, salam, pepperoni și brânză; înlocuiți blatul de pâine.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 425 de minute timp de 12-15 minute sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
![Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 vin entuziast Top 100 din 2018 Pur rubin-roșu. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, intrigante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață, cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.