Pizza Fantomatică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fantomatic Pizzan. Această rețetă servește 8. O porție conține 246 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, aluat de pizza, brânză mozzarella cu umiditate scăzută și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ghostly Munch, Macaroane Fantomatice, și Cimitirul Fantomatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 246°.
Periați fundul unei foi de copt cu margini de 16 pe 11 inci cu ulei de măsline. Apăsați și întindeți aluatul uniform pentru a acoperi fundul foii. (Dacă aluatul rezistă la început, lăsați-l să se odihnească un minut și apoi continuați.)
Întindeți sosul într-un strat uniform peste aluat, lăsând o margine de 1 inch în jurul tuturor părților.
Coaceți până când partea inferioară a aluatului este aurie (ridicați pizza cu o spatulă și aruncați o privire), aproximativ 15 minute. Folosiți un tăietor de prăjituri în formă de fantomă pentru a tăia fantomele din brânză.
Așezați fantome deasupra pizza fierbinte și coaceți timp de 5 minute.
Așezați două capere pe fiecare bucată de brânză pentru ochi.
Lăsați să stea 5 minute pe o grătar înainte de a felia și servi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.