Pizza Dulce Cu Pui De Susan

Pizza Dulce Cu Pui De Susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizzanul de pui cu susan dulce. Această rețetă face 8 porții cu 1036 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $5.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză pizza, fâșii de pui la grătar, crustă de pizza și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma brânza de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui De Susan Dulce, Pui de susan dulce și lipicios, și Pepite De Pui De Susan Cu Sos Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați fâșii de pui cu sos de prune pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oferte De PuiOferte De Pui
Sos De PruneSos De Prune
2
Ungeți marginea crustei cu miere și presărați peste semințe de susan alb și negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan NegruSemințe De Susan Negru
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
MiereMiere
3
Întindeți sosul uniform peste crustă. Se acoperă cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
4
Coaceți la 450 de grade F 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se ornează cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista