Pizza Dip
Rețeta Pizza Dip ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. O porție conține 162 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 22 și costă 60 de cenți pe porție. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, sos de pizza, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 24 ar spune că a lovit la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Dip, Baie De Vinete Fumurii, și Iaurt și Feta Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți crema de brânză într-un 3-qt. aragaz lent.
Combinați sosul de pizza, pepperoni și măslinele; se toarnă peste cremă de brânză. Se acoperă cu brânză mozzarella.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 1-2 ore sau până când brânza este topită. Se amestecă; se servește cald cu chipsuri de bagel sau pâine prăjită cu usturoi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în VinePair ' s Top 50 din 2018culoare roșie rubinie intensă, cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.