Pizza De Pâine Franceză A Iubitorilor De Ciuperci

Pizza De Pâine Franceză A Iubitorilor De Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pizza de pâine franceză a iubitorilor de ciuperci. Această rețetă servește 4. O porție conține 854 calorii, 42G de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $ 7.7 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, untul, pâinea crustă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Spanac de ciuperci și pizza elvețiană de pâine franceză, Balsamic prăjită ciuperci și dovlecei Pizza Pâine franceză, și Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ștergeți ciupercile curate cu un prosop umed. Feliați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2
Încălziți o tigaie adâncă cu ulei de măsline extravirgin și unt la foc mediu. Când untul se topește în ulei, adăugați bay, usturoi și ciuperci. Gatiti pana cand ciupercile sunt intunecate si fragede, 12-15 minute. Condimentează ciupercile cu sare și piper și adaugă vin. Deglazează tigaia cu vin, globul ocular cantitatea. Agitați tigaia și adăugați Worcestershire și cimbru. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Preîncălziți broilerul și împărțiți pâinea pe lungime și peste. Goliți un pic din interiorul moale. Prăjiți ușor pâinea sub broiler. Umpleți pâinea cu ciuperci uniform, apoi acoperiți cu brânză din belșug. Topiți brânza până se rumenesc și bule, apoi scoateți pizza din cuptor și opriți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Revista