Pizza de mic dejun de la Pillsbury impletituri de pizza Artisan

Mic dejun Pizza de la Pillsbury crusta de pizza Artizanale de la Pillsbury ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această crustă are 469 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați crusta de pizza artizanală, cremă de brânză, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pizza de mic dejun cu crustă vegetală de usturoi, Pizza de mic dejun cu crustă de conopidă fără Gluten, și Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza de panificație Blackbird pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 grade F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă (425 grade F pentru toate celelalte Tigăi). Pulverizați tigaia rotundă de pizza de 14 inci cu spray de gătit.
Desfaceți aluatul; așezați pe tigaie. Începând de la centru, apăsați aluatul până la marginea tăvii.
Coaceți aproximativ 8 minute sau până când marginea crustei începe să se stabilească.
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți slănină 4 până la 6 minute la foc mediu-mare sau până când este doar crocantă, amestecând frecvent.
Îndepărtați slănina; scurgeți picăturile, lăsând 1 linguriță în tigaie.
În aceeași tigaie, adăugați ouă; gătiți 2 până la 3 minute, amestecând frecvent, până când este ferm, dar încă umed.
Se toarna si se intind ouale peste crusta. Puneți crema de brânză peste ouă. Top cu brânză Monterey Jack, ardei gras, ceapă și slănină.
Coaceți cu 9 până la 13 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește. Pentru a servi, tăiați în 6 pene.
Se presară cu cilantro și se servește cu salsa.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.