Pizza De Legume La Grătar De Vară
Pizza de legume la grătar de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 356 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână piper, aluat de pizza, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cum să prăjiți ardei grași dulci (: Pizza cu legume de vară la grătar), pizza de legume de vară, și Vara Timp De Legume Pizza Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți aluatul din frigider.
Lăsați să stea la temperatura camerei, acoperită, timp de 30 de minute.
Așezați o piatră de pizza sau o foaie de copt grea în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 500 (Păstrați piatra de pizza sau foaia de copt în cuptor pe măsură ce se preîncălzește).
Aplatizați bucățile de ardei gras cu mâna. Aranjați toate legumele într-un singur strat pe o tăietură mare sau o foaie de copt; periați ambele părți cu 1 1/2 linguri de ulei. Aranjați pene de ceapă pe frigarui, dacă doriți. Aranjați legumele pe grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când apar semne clare și fragede.
Scoateți din grătar. Tăiați grosolan ardeiul gras.
Rulați aluatul într-un cerc de 14 inci pe o suprafață ușor făinată și străpungeți întreaga suprafață liberal cu o furculiță. Scoateți cu grijă piatra de pizza din cuptor.
Presărați făină de porumb peste piatra de pizza; așezați aluatul pe piatra de pizza.
Coaceți la 500 timp de 5 minute.
Scoateți crusta parțial coaptă din cuptor.
Întindeți sosul peste crustă, lăsând o margine de 1/2 inch. Aranjați legumele peste aluat și presărați uniform cu sare și piper roșu zdrobit. Se acoperă uniform cu brânză. Întoarceți cu atenție pizza La pizza stone.
Coaceți la 500 pentru încă 12 minute sau până când crusta și brânza se rumenesc.
Ungeți marginea aluatului cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline.