Pizza De Casă

Pizza De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizzanul de casă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 766 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 7923 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, sos de roșii, șuncă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Homemade Mellow ciuperci Pizza Aluat și copie cat Mellowterranean Pizza, Pizza de roșii prăjite cu busuioc proaspăt și sos de Pizza de casă, și Sos de Pizza de casă (de casă americană cu McCormick).

Instrucțiuni

1
Efectuarea aluatului de Pizza
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
1
Așezați apa caldă în vasul mare al unui mixer cu suport rezistent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați drojdia peste apa caldă și lăsați-o să stea 5 minute până când drojdia se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
După 5 minute amestecați dacă drojdia nu s-a dizolvat complet. Drojdia ar trebui să înceapă să spumeze sau să înflorească, indicând faptul că drojdia este încă activă și vie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
(Rețineți că, dacă utilizați "drojdie instantanee" în loc de "drojdie activă", nu este necesară nicio verificare. Doar adăugați la făină în pasul următor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Uscată ActivăDrojdie Uscată Activă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
2 faceți și frământați aluatul de pizza: folosind accesoriul paletei de amestecare, amestecați făina, sarea, zahărul și uleiul de măsline la viteză mică timp de un minut. Apoi înlocuiți paleta de amestecare cu atașamentul cârligului pentru aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Frământați aluatul de pizza la viteză mică până la medie folosind cârligul de aluat aproximativ 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Dacă nu aveți un mixer, puteți amesteca ingredientele împreună și le puteți frământa manual.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Aluatul trebuie să fie puțin lipicios sau lipicios la atingere. Dacă este prea umed, presărați puțin mai multă făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
9
Lasă aluatul să crească: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Întindeți un strat subțire de ulei de măsline peste interiorul unui castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Așezați aluatul de pizza în castron și întoarceți-l astfel încât să fie acoperit cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
În acest moment puteți alege cât timp doriți ca aluatul să fermenteze și să crească. O fermentare lentă (24 de ore la frigider) va avea ca rezultat arome mai complexe în aluat. O fermentare rapidă (1 1/2 ore într-un loc cald) va permite aluatului să crească suficient pentru a lucra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
13
Acoperiți aluatul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
14
Pentru o creștere rapidă, așezați aluatul într-un loc cald (de la 75 la 85 la 85 la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
15
Pentru o creștere medie, așezați aluatul într-un loc obișnuit la temperatura camerei (blatul dvs. de bucătărie va merge bine) timp de 8 ore. Pentru o creștere mai lungă, răciți aluatul la frigider timp de 24 de ore (nu mai mult de 48 de ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
16
Cu cât creșterea este mai lungă (până la un punct), cu atât aroma va avea crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
17
Faceți instrucțiuni de îngheț înainte
18
După ce aluatul de pizza a crescut, îl puteți congela pentru a-l folosi mai târziu. Împărțiți aluatul în jumătate (sau dimensiunile porțiilor pe care le veți folosi pentru a vă face pizza).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
19
Se pune pe hârtie pergament sau pe un vas ușor făinat și se pune, neacoperit, la congelator timp de 15 până la 20 de minute. Apoi scoateți din congelator și puneți-l în pungi individuale pentru congelator, îndepărtând cât mai mult aer din pungi. Reveniți la congelator și păstrați până la 3 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
20
Decongelați aluatul de pizza la frigider peste noapte sau timp de 5 până la 6 ore. Apoi lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de a-l întinde în pașii următori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
21
Pregătirea pizza
1
Așezați o piatră de pizza pe un raft în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 475 F pentru cel puțin 30 de minute, de preferință o oră. Dacă nu aveți o piatră de pizza, puteți folosi o tigaie pentru pizza sau o foaie groasă de copt; ai nevoie de ceva care să nu se deformeze la temperaturi ridicate.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
2 Împărțiți aluatul în două bile: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Scoateți capacul de plastic din aluat. Îndepărtați-vă mâinile cu făină și împingeți aluatul în jos, astfel încât să se dezumfle puțin. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Formați două bile rotunde de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Așezați fiecare în propriul castron, acoperiți cu plastic și lăsați să stea 15 minute (sau până la 2 ore).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
3 Prep topping-uri: pregătiți topping-urile dorite. Rețineți că nu veți dori să încărcați fiecare pizza cu o mulțime de toppinguri, deoarece crusta va ajunge să nu fie crocantă în acest fel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Aproximativ o treime o cană fiecare de sos de roșii și brânză ar fi suficientă pentru o pizza. Una până la două ciuperci feliate subțire vor acoperi o pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
4 aplatizați bila de aluat și întindeți-vă într-o rundă: lucrând câte o bilă de aluat, luați o bilă de aluat și aplatizați-o cu mâinile pe o suprafață de lucru ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Începând din centru și lucrând spre exterior, folosiți vârful degetelor pentru a apăsa aluatul la o grosime de 1/2 inch. Întoarceți și întindeți aluatul până când nu se va întinde mai departe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Lăsați aluatul să se relaxeze 5 minute și apoi continuați să - l întindeți până atinge diametrul dorit-10 până la 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
11
Tratează ușor aluatul!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12
De asemenea, puteți ține marginile aluatului cu degetele, lăsând aluatul să atârne și să se întindă, în timp ce lucrați în jurul marginilor aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
13
Dacă apare o gaură în aluat, așezați aluatul pe o suprafață făinoasă și împingeți aluatul înapoi pentru a sigila gaura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
14
Folosiți palma pentru a aplatiza marginea aluatului acolo unde este mai gros. Ciupiți marginile dacă doriți să formați o buză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
15
Periați blatul aluatului cu ulei de măsline: folosiți vârfurile degetelor pentru a apăsa în jos și faceți lovituri de-a lungul suprafeței aluatului pentru a preveni barbotarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
16
Ungeți partea superioară a aluatului cu ulei de măsline (pentru a preveni udarea acestuia din toppinguri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
17
Lăsați să se odihnească încă 10-15 minute.
18
Repetați cu a doua bilă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
19
Presărați coaja de pizza cu făină de porumb, puneți aluatul turtit deasupra: presărați ușor coaja de pizza (sau foaia de copt plată) cu făină de porumb. (Făina de porumb va acționa ca niște rulmenți cu bile mici pentru a ajuta la mutarea pizza din coaja de pizza în cuptor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20
Transferați un aluat turtit pregătit pe coaja de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
21
Dacă aluatul și-a pierdut forma în transfer, modelați-l ușor la dimensiunile dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
22
Se întinde cu sos de roșii și se presară cu toppinguri: lingură pe sosul de roșii, se presară cu brânză și se așează toppingurile dorite pe pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
23
Presărați făină de porumb pe piatra de pizza, glisați pizza pe piatra de pizza în cuptor: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
24
Presărați niște făină de porumb pe piatra de copt din cuptor (aveți grijă la mâini, cuptorul este fierbinte!). Agitați ușor coaja pentru a vedea dacă aluatul va aluneca cu ușurință, dacă nu, ridicați ușor marginile pizza și adăugați puțin mai multă făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
25
Glisați pizza de pe coajă și pe piatra de copt din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Coaceți pizza pe rând până când crusta se rumeneste și brânza este aurie, aproximativ 10-15 minute. Dacă doriți, spre sfârșitul timpului de gătit puteți presăra puțin mai multă brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Ingrediente

3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cani de apa calda (105, 115, 115, 115, F)1/2 cani de apa calda (105, 115, 115, 115, F)2Bucăți de caramele Heath Barpachet de drojdie uscată activăpachet de drojdie uscată activă4901 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.3/4 cani făină de pâine3/4 cani făină de pâine23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirgin (omiteți dacă gătiți pizza într-un cuptor de pizza pe lemne)ulei de măsline extravirgin (omiteți dacă gătiți pizza într-un cuptor de pizza pe lemne)2Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Oreos dublu umplutsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1pentru fiecare.Ulei de măsline extra virginUlei de măsline extra virgin1pentru fiecare.Făină de porumb (pentru a ajuta la alunecarea pizza pe piatra de pizza)Făină de porumb (pentru a ajuta la alunecarea pizza pe piatra de pizza)1pentru fiecare.Sos de roșii (neted sau pur)Sos de roșii (neted sau pur)281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Brânză fermă m zarella, rasăBrânză fermă m zarella, rasă1miciBrânză mozzarella moale proaspătă, separată în aglomerăriBrânză mozzarella moale proaspătă, separată în aglomerări1pentru fiecare.Brânză Fontina, rasăBrânză Fontina, rasă1pentru fiecare.Parmezan, rasParmezan, ras1pentru fiecare.Brânză Feta, mărunțităBrânză Feta, mărunțită1pentru fiecare.Ciuperci, feliate foarte subțire, dacă sunt crude, altfel mai întâi sotateCiuperci, feliate foarte subțire, dacă sunt crude, altfel mai întâi sotate1pentru fiecare.Ardei gras, tulpini și semințe îndepărtate, tăiate foarte subțireArdei gras, tulpini și semințe îndepărtate, tăiate foarte subțire1pentru fiecare.Pepperoncini Italian, feliat subțirePepperoncini Italian, feliat subțire1capCârnați italieni, fierți și sfărâmațiCârnați italieni, fierți și sfărâmați1pentru fiecare.Busuioc proaspăt tocatBusuioc proaspăt tocat1pentru fiecare.Rucola pentru copii, aruncată în puțin ulei de măsline, Adăugată pe măsură ce pizza iese din cuptorRucola pentru copii, aruncată în puțin ulei de măsline, Adăugată pe măsură ce pizza iese din cuptor1pentru fiecare.PestoPesto1pentru fiecare.Pepperoni, feliat subțirePepperoni, feliat subțire1pentru fiecare.Ceapă, feliată subțire crudă sau caramelizatăCeapă, feliată subțire crudă sau caramelizată1pentru fiecare.Șuncă, feliată subțireȘuncă, feliată subțire

Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz

Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Ai putea încerca Tenuta di Arceno Stradan al Sasso Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Arceno strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
Tenuta di Arceno strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 a fost vintage - ul cald perfect-nu prea cald, corect. Nasul eliberează imediat tonuri de caprifoi și gem de căpșuni, terminând cu un ton pe bază de plante de rozmarin și chiparos. Pe gust, puterea acestui vin impresionează. Există o explozie de arome, toate încadrate strâns de acizi strălucitori fermi. Aromele sunt dominate de afine și zmeură, dând loc tonurilor luxuriante de afine mereu evazive. Finisajul este dominat de fasole de vanilie cu piper negru persistent și coajă de portocală. Acesta este un an interesant pentru Sangiovese și are potențialul de a îmbătrâni 15-20 de ani.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista