Pizza cu șuncă, ananas și brânză Jack
Șuncă, ananas și brânză Jack Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 252 calorii. Dacă aveți la îndemână scallions, bucăți de Ananas în suc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Glisoare de șuncă Hawaiană și ananas + VIDEO, Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 246°.
Periați fundul unei foi de copt cu margini de 16 pe 11 inci cu ulei de măsline. Apăsați ușor și întindeți aluatul uniform pentru a acoperi fundul tigaiei. (Dacă aluatul rezistă la început, lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei câteva minute și apoi continuați.) Împrăștiați ananasul și șunca deasupra aluatului, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginilor.
Coaceți până când partea inferioară a aluatului este aurie și brânza clocotește, aproximativ 15 minute.
Lăsați să stea 5 minute pe o grătar înainte de a felia și servi.