Pizza cu ton și roșii cu Aioli

Pizza cu ton și roșii cu Aioli
Pizza cu ton și roșii cu Aioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 568 calorii, 16g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pizza cu Tunan thailandez și roșii, Ton La Grătar Cu Aioli, și Bruschetta Cu Lămâie De Ton-Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați apa caldă și drojdia; lăsați să stea până se spumează, 5 minute. Se amestecă apa rece, 3 linguri de făină universală și făina de secară. Acoperiți și lăsați să stea până la bule, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă restul de 2 1/4 căni de făină, uleiul de măsline și sarea. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați până când este moale și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Transferați aluatul într-un castron mare cu ulei, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Preîncălziți cuptorul la 500 și puneți o piatră de pizza pe fundul cuptorului. Pe o suprafață de lucru înmuiată, bateți aluatul în jos și împărțiți-l în treimi. Formați fiecare piesă într-o minge. Acoperiți 2 bucăți cu folie de plastic și lăsați să stea 15 minute. Înfășurați piesa rămasă în plastic și congelați pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-un castron mic, combinați usturoiul cu sucul de lămâie și maioneza. Condimentează aioli cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
AioliAioli
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ceapa, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 8 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Făinați Generos o coajă de pizza. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți sau întindeți 1 bilă de aluat până la o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Transferați Runda pe coaja de pizza și periați aluatul cu ulei de măsline. Împrăștiați jumătate din ceapă, roșii și ton peste pizza și glisați pe piatra fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
10
Coaceți pizza timp de aproximativ 7 minute, până când este crocantă și clocotită.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți din cuptor și stropiți pizza cu jumătate din aioli. Se acoperă cu jumătate din busuioc și rucola, se taie în pene și se servește. Repetați cu aluatul și toppingurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
AioliAioli
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlotul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista