Pizza cu sfeclă prăjită (Pizza alla Barbabietola Arrostito)
Rețeta Pizza de sfeclă prăjită (Pizzan alla Barbabietolan Arrostito) ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 40 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, ulei de măsline, aluat de pizza de bază și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pizza cu cârnați (Pizzan alla Salsiccia), Sfeclă prăjită și pizza cu Cheddar alb, și Pizza cu sfeclă prăjită și brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie. Înfășurați sfecla în folie.
Coaceți la 450 timp de 40 de minute sau până se înmoaie.
Scoateți din cuptor; rece. Tăiați rădăcina de sfeclă; frecați pielea.
Tăiați sfecla în jumătate transversal; felii subțiri jumătăți.
Poziționați un suport pentru cuptor în cea mai mică setare.
Așezați o piatră de pizza pe cel mai jos raft.
Creșteți temperatura cuptorului la 50
Preîncălziți piatra de pizza cu 30 de minute înainte de a coace pizza.
Periați ușor uleiul peste aluatul de bază pentru Pizza. Aranjați brânza, feliile de sfeclă și șalotele uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch. Glisați aluatul pe piatra de pizza preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Coaceți la 500 timp de 8 minute sau până când crusta este aurie.
Scoateți din piatra de pizza.
Presărați sare și stropiți cu miere.