Pizza cu sfeclă prăjită (Pizza alla Barbabietola Arrostito)

Pizza cu sfeclă prăjită (Pizza alla Barbabietola Arrostito)
Rețeta Pizza de sfeclă prăjită (Pizzan alla Barbabietolan Arrostito) ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 40 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, ulei de măsline, aluat de pizza de bază și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pizza cu cârnați (Pizzan alla Salsiccia), Sfeclă prăjită și pizza cu Cheddar alb, și Pizza cu sfeclă prăjită și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie. Înfășurați sfecla în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți la 450 timp de 40 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor; rece. Tăiați rădăcina de sfeclă; frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați sfecla în jumătate transversal; felii subțiri jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
6
Poziționați un suport pentru cuptor în cea mai mică setare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați o piatră de pizza pe cel mai jos raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
8
Creșteți temperatura cuptorului la 50
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Preîncălziți piatra de pizza cu 30 de minute înainte de a coace pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
10
Periați ușor uleiul peste aluatul de bază pentru Pizza. Aranjați brânza, feliile de sfeclă și șalotele uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch. Glisați aluatul pe piatra de pizza preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BrânzăBrânză
SfeclăSfeclă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Coaceți la 500 timp de 8 minute sau până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți din piatra de pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
13
Presărați sare și stropiți cu miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
SareSare
14
Tăiați în 8 pene.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Pe notele nasului de mure, piele, cireșe și coacăze roșii cu o notă de lemn dulce, grafit și tutun. Taninuri dulci și persistente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista