Pizza cu scoici, Bietă și slănină

Pizza cu scoici, Bietă și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, parmezan, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Cu Scoici, Bietă Și Slănină, Pizza cu scoici și slănină, și Pizza cu Bacon și scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 buc. F. umpleți un castron mare cuapă fiartă.
Așezați o foaie de copt peste;praf cu făină.
Așezați aluatul pe foaia de coacere; acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să stea 10 minute pentru a se înmuia. Întoarceți aluatul; acoperiți și lăsați să stea 10 minute mai mult.
Între timp, scurgeți scoicile, rezervând lichid.Gatiti slanina intr-o tigaie din fonta de 12 " la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor, 4-5 minute.
Transferbacon pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Adăugațiusturoi și șalotă la picături în tigaie șigătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie,aproximativ 2 minute. Se amestecă bietă și 1/2 cană de lichid de scoică conservată și se gătește, amestecând, până când cartușul este doar ofilit, aproximativ 2 minute. Sezonpentru a gusta cu sare și piper. Se amestecă untul, oțetul și câte scoici doriți.
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Ștergeți tigaia și încălziți-o la mediu-marecăldură până la foarte fierbinte.
Rolați aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12".
Presărați tigaia cu făină de porumb și transferațialuatul în tigaie.
Ungeți blatul aluatului cu ulei.Gatiti, scuturati tigaia ocazional si intoarceti tigaia pentru a evita punctele fierbinti, pana cand fundul aluatului este auriu si crocant, 6-8 minute.
Întindeți amestecul de bietă peste aluat.
Coacepână când crusta este aurie și gătită,6-8 minute. Împrăștiați slănina și brânza;gatiti doar pana se topeste branza, cu 2-3 minutemai mult.
Per porție: 349 calorii, 11 g grăsimi, 41 g carbohidrați
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.