Pizza cu roșii Cherry, usturoi, busuioc și Mozzarella

Pizza cu roșii Cherry, usturoi, busuioc și Mozzarella
Pizza cu roșii Cherry, usturoi, busuioc și Mozzarella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $5.05 pe portie. O porție conține 654 calorii, 40g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, roșii cherry, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi-busuioc roșii cu Mozzarella, Pizza Phyllo Cu Mozzarellan Afumat Și Roșii Cherry, și Pizza Phyllo cu Mozzarellan afumat și roșii Cherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți aluatul în patru părți uniforme și așezați fiecare într-un recipient de delicatese acoperit de dimensiunea unui litru sau într-o pungă de congelare cu fermoar. Se lasă să se odihnească la temperatura camerei cel puțin 2 ore înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2
Transferați roșiile într-un castron mediu și zdrobiți aproximativ cu mâna. Se condimentează după gust cu sare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Reglați raftul cuptorului la 6 inci sub broiler și așezați piatră sau oțel pe raft. Preincalziti cuptorul la cea mai mare temperatura posibila (500 sau 550 de metri cubi F) timp de cel putin 45 de minute. Alternativ, utilizați Pizza cu ceainic și inserție de grătar din oțel de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Când este gata de coacere, întoarceți o singură bilă de aluat pe suprafața ușoară a făinii. Apăsați ușor aluatul într-un cerc dur de 8 inci, lăsând exteriorul cu 1 inch mai mare decât restul. Întindeți ușor aluatul într-un cerc de 10 până la 12 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inci, drapând peste articulații și întinzându-vă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Transferați în coaja de pizza din lemn cu făină.
6
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Întindeți un strat subțire de sos peste pizza, urmat de 1/4 de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Întindeți 1/4 felii de usturoi, 1/4 roșii cherry și 1/4 parmezan uniform peste pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Se presară ușor cu sare, se adaugă 6 frunze de busuioc și se stropesc cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Transferați pizza pe piatră fierbinte sau oțel și fierbeți până când marginile sunt umflate și ușor carbonizate, iar fundul este crocant, rotind regulat pentru gătit uniform, 3 până la 6 minute în total. Preluați pizza cu o coajă de metal și transferați-o pe o tăietură. Feliați și serviți imediat. Între timp, comutați cuptorul înapoi la 550 F pentru a reîncălzi piatra pentru pizza rămasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Repetați pașii de la 4 la 6 pentru pizza rămasă.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti D. O. C. G. () cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista