Pizza Cu Pâine Franceză
Reteta Pizza Pâine franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 42 minute. Această rețetă servește 42 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 72 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de slănină Oscar mayer, frunze de oregano, carne de vită măcinată extra-slabă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Cu Pâine Franceză, Pizza Cu Pâine Franceză, și Pizza Cu Pâine Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Carne brună cu ceapă în tigaie mare. Între timp, tăiați pâinea transversal în jumătate, apoi tăiați fiecare bucată pe lungime în jumătate.
Așezați, cu părțile tăiate în sus, pe foaia de copt acoperită cu folie.
Adăugați sos de roșii și oregano în carne; se amestecă bine. Se fierbe la foc mic 5 min., amestecând ocazional.
Se întinde pe felii de pâine; se acoperă cu brânză și slănină.
Coaceți 12 min. sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.