Napoleon de mătase de ciocolată cu Anglaise de vanilie și nuci pecan cu caramel

Napoleon de mătase de ciocolată cu Anglaise de vanilie și nuci pecan cu caramel
Napoleon de mătase de ciocolată cu Anglaise Vanillan și nuci pecan cu caramel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 3074 calorii, 26g de proteine, și 238g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,35 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr granulat, extract de vanillan, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Budincă de pâine de dovleac cu sos picant de mere Caramel și cremă de fasole de vanilie Anglaise, George Caramelin: Cupcakes cu scorțișoară de ciocolată cu glazură de Bourbon de fasole de vanilie, sos de Caramel Bourbon și nuci pecan confiate, și Plăcintă De Mătase Franceză Cu Caramel De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Așezați 2 foi de phyllo pe o suprafață plană și periați fiecare cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
3
Presărați 2 linguri de zahăr peste fiecare. Se acoperă fiecare cu o altă foaie de phyllo, se unge cu unt și se presară fiecare cu 2 linguri de zahăr și 4 linguri de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Tăiați 6 triunghiuri (5 inci) din fiecare foaie și așezați pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Așezați o altă foaie de pergament deasupra triunghiurilor și deasupra pergamentului cu o altă tavă de foi.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Coaceți până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Se scoate din cuptor și se răcește pe un suport de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Când phyllo s-a răcit, Faceți 4 (3 straturi) Napoleoni începând cu un strat de phyllo, apoi un strat de mătase de ciocolată, apoi un alt phyllo și se termină cu un strat de phyllo. Puneți o parte din Anglaise de vanilie pe o farfurie mare de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
9
Așezați napoleon deasupra și garnisiți cu nuci pecan caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
10
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. aduceți laptele și smântâna cu 1/2 din zahăr la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Puneți ciocolata într-un castron mare și turnați amestecul de lapte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
12
Se lasă să stea 1 minut, apoi se bate până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
13
Bateți gălbenușurile, zahărul rămas, vanilia și sarea împreună. Cerneti pudra de cacao si amestecati pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
14
Combinați amestecul de lapte și ouă și amestecați untul. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
15
Se toarnă într-o tigaie cu jumătate de foaie și se coace, acoperită cu folie de aluminiu, până se fixează. La frigider până la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Tăiați în triunghiuri de 8 (5 inci).
17
Încălziți laptele, smântâna, fasolea de vanilie într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
18
Bateți împreună zahărul și ouăle în stadiul panglicii. Bateți încet laptele fierbinte și întoarceți amestecul în tigaie. Gatiti la foc mic pana cand amestecul acopera spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
19
Se strecoară amestecul într-un bol așezat într-un bol mai mare cu apă cu gheață și se amestecă până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
20
Nuci pecan caramelizate: 1 cană zahăr granulat 1/4 cană apă 8 nuci pecan întregi 1 kilogram unt în ambalajul său
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
21
Se pune zahăr și apă într-o cratiță mică și se fierbe la amestecul ajunge la etapa crack greu (300 grade F) pe un termometru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
22
Frigăruiți pecanele pe o frigăruie de lemn și înmuiați-le în caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
23
Așezați frigarui în unt lateral și lăsați caramelul să picure pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
24
Lăsați caramelul să se întărească și tăiați cu foarfece, lăsând o bucată de caramel de 1 inch agățată de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista