Pizza cu pui și anghinare la grătar
Rețeta de pui la grătar și pizza de anghinare ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,87 USD pe porție. Acest fel principal are 639 calorii, 29G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Un amestec de parmezan, piept de pui, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Cu Anghinare, Pui Și Slănină La Grătar, Pizza Cu Anghinare-Ciuperci La Grătar, și Pizza Cu Pui De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În castron mediu, amestecați anghinare, maioneză, sos de ardei roșu și 1/4 cană de brânză.
Întindeți amestecul de anghinare peste crusta de pizza. Se acoperă cu pui, ardei gras și 1/4 cană de brânză rămasă.
Când grătarul este încălzit, puneți pizza pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii; acoperiți grătarul. Gatiti 6 pana la 8 minute sau pana se incalzeste bine.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.