Rețeta de pui la grătar și pizza de anghinare ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,87 USD pe porție. Acest fel principal are 639 calorii, 29G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Un amestec de parmezan, piept de pui, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Cu Anghinare, Pui Și Slănină La Grătar, Pizza Cu Anghinare-Ciuperci La Grătar, și Pizza Cu Pui De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În castron mediu, amestecați anghinare, maioneză, sos de ardei roșu și 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți amestecul de anghinare peste crusta de pizza. Se acoperă cu pui, ardei gras și 1/4 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Când grătarul este încălzit, puneți pizza pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii; acoperiți grătarul. Gatiti 6 pana la 8 minute sau pana se incalzeste bine.
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.